Over Urban-Innovators

 Zomer 2020. Drie mannen. Eén doel:

Kennis delen en vraagstukken oplossen binnen bouwend en civiel Nederland. Speciaal voor Urban-Innovators creëren ze een online platform. Want de professionals hebben wel de wens, maar nog geen plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Keihard wordt er gewerkt aan een frivool en deskundig netwerk, want het moet vooral leuk zijn. Een deskundig netwerk waarin kennis wordt gedeeld, vragen worden gesteld en iedereen de kans krijgt om te groeien. Urban-Innovators: online verbonden, offline resultaat.

Inmiddels zijn er meer dan 12.000 Urban-Innovators aangesloten bij ons netwerk. En de teller loopt door.

Aanmelden community

 Bouw ook mee aan ons netwerk van kennis.

Urban-Innovators gaat over jou

Meer dan 12.000 leden en iedereen heeft een link met bouwend en civiel Nederland. Net als jij!
Probeer je eens in te denken hoeveel kennis wij samen hebben. Dat is toch niet voor te stellen? Kennis van onschatbare waarde. Kennis van ons allemaal. Kennis delen doen we door het vertellen van verhalen en het geven van tips.  Jullie verhaal, jouw verhaal.
Het verhaal van Urban-Innovators.

Wat is jouw deskundigheid? Loop je tegen bepaalde zaken aan in je dagelijkse werkzaamheden? En heb je niet direct een antwoord op een vraag? 

Samen kunnen we innoveren.

Het beste van twee werelden

Urban-Innovators is onder de vleugels van Yacht uitgegroeid tot hét platform dat het nu is. De kracht van verbinden was natuurlijk al geborgd bij deze club. Door gebruik te maken van het deskundigheid en het netwerk kunnen grote stappen worden gemaakt.

De samenwerking met Yacht zorgt voor een steady basis en geeft Urban-Innovators de ruimte om ook zelf te innoveren.